HamKam Yngres store festhelg – Briskebyturneringen – nærmer seg med stormskritt.
Turneringen er landets største i sitt slag.
I år er det som vanlig over 300 påmeldte lag. Dette er den viktigste helgen i året for HamKam Yngres.
Poenget med turneringen er først og fremst å skape et hyggelig og sosialt arrangement med fotballen i midten.

Briskebyturneringen skal være glede!

HamKam Yngres har over tid jobbet bevisst med FairPlay og gode holdninger. Vi skal snart rulle ut en fullstendig håndbok for klubben med retningslinjer for alt fra det fotballfaglige til hvordan alle i og rundt klubben skal opptre. Vi er dessuten i gang med NFFs kvalitetsprosjekt som kalles «Kvalitetsklubb» hvor FairPlay er en viktig del. I tillegg stiller HamKam old boys i år (som itidligere år) som FairPlay-observatører i Ankerskogen under Briskebyturneringen.

Briskebyturneringen skal gjennomføres i god FairPlay-ånd og med fokus på fotballglede. For at vi skal få til dette må alle som følger med lagene i turneringen bidra til at barna får positive opplevelser. Det gjelder foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, trenere eller ledere. Det er lov – og viktig – med engasjement, men engasjementet skal være positivt.

Det er rett og slett bare å glede seg.
Vi ses på turnering!